Георги Димитров Адвокати

Георги Димитров Адвокати

Катарина Гиноска Адвокат

Катарина Гиноска Адвокат

Специјализација

Ја фокусира својата работа на енергетско, трговско и корпоративно право. Екстензивно искуство на полето на меѓународно комерцијално право, посебно комерцијални договори.

Професионално членство

Адвокатска комора на Македонија.

Кариера

Работела во Основниот суд Скопје 2 Скопје и во приватна компанија каде што работела на општи правни работи пред да се вклучи во тимот на Георги Димитров адвокати.

Лични податоци

Родена на 15.09.1981 во Скопје, Македонија. Студирала на Универзитетот Св. Кирил и Методиј. Завршила последипломски студии по комерцијално право на Универзитетот во Глазгов, Шкотска. Во слободно време се интересира за фотографија, уметност и бадмингтон. Живее во Скопје, Македонија.

Контакт

PanovaK@dimitrov.com.mk